Sery (dużo serów) i onuce, kozy, bakterie, szefowie kuchni oraz biesiadowanie #74

My mamy ich dziesiątki rodzajów, oni tysiące. Oni mają programy rządowe, my zielony targ. U nich jest częścią życia, u nas dodatkiem do śniadania czy kolacji. Dziś o mówimy o serze. Mówimy o tym, jakiemu gatunkowi zwierząt mogą smakować sery początkującego serowara, o tym, gdzie szukać czarnej mazi, o kozach z pustyni i o tym, czy (jak już się poduczymy) jesteśmy w stanie konkurować z serowarami ze Szwajcarii czy Francji. Oraz o czarnej mazi i o tym, po jakim czasie ser śmierdzi/ma aromat jak onuce carskiego sołdata.

//tu nas też znajdziesz

Facebook

Tu z nami porozmawiasz. Tu znajdziesz ludzi, którzy nas słuchają.

Spotify

Tu nas posłuchasz. Tu zasubskrybujesz i dostaniesz powiadomienia.

Youtube

Jeśli lubisz JuTuba, to tu też nas posłuchasz i zasubskrybujesz.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

//wesprzyj nas

//ostatnie

Produkcja wideo, foto, audio

//reklama

Ekspres do kawy Kamira Espresso