Teorie spiskowe, gwiazdki Michelina i demoniczna inflacja // odc. 5

Dziś mówimy o tym, że walka z wszelkiej maści płaskoziemcami i szarlatanami nie jest z góry skazana na porażkę, próbujemy ustalić ile gwiazdek inspektorzy Michelina przyznają poznańskim restauracjom oraz staramy się wyjaśnić dlaczego inflacja dobija do 20% i kto za nią stoi.

  • 00:00:00 // Łukasz Sakowski // autor bloga ToTylkoTeoria.pl
  • 00:25:00 // Michał Kuter // właściciel i szef kuchni restauracji „A nóż widelec”
  • 00:49:25 // prof. Tadeusz Kowalski // Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu

//tu nas też znajdziesz

Facebook

Tu z nami porozmawiasz. Tu znajdziesz ludzi, którzy nas słuchają.

Spotify

Tu nas posłuchasz. Tu zasubskrybujesz i dostaniesz powiadomienia.

Youtube

Jeśli lubisz JuTuba, to tu też nas posłuchasz i zasubskrybujesz.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

//wesprzyj nas

//ostatnie

Produkcja wideo, foto, audio

//reklama

Ekspres do kawy Kamira Espresso